Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Internetszolgáltatásajánlással jövedelemszerzés

Skype elérési lehetőség: garai.erzsebet4

Mit kell tenned, hogy elindulhass jövedelemkiegészítési szándékod eléréséhez?

Szeretnéd, ha a hobbid lenne a megélhetésed?

Készítenél hatékony honlapot, nem tudod, hogyan tedd látogatottá?
Honlapkészítés profi módon!
Internetes szolgáltatások  ajánlásával jövedelemszerzés!
Domain név, honlapok, tárhelyek, emailfiók....stb

Kiszámítható, folyamatosan emelkedő jövedelem!
Mi ingyen megtanítunk, hogyan profitálhatsz megszerzett tudásodból!
7 nap próbaidő!

Jelentkezz a honlapon lévő űrlap kitöltésével,
bővebb információt találsz itt a ide kattintva!

Ha segítséget szeretnél, mert nehéz önállóan dolgozni, jelentkezz miden kötelezettség nélkül iratkozz fel az ingyenes oktató anyagra, útmutató hírlevelekre!

 

Név:
Email:
Keresztnév:
Skype:

Skype elérhetőségem: garai.erzsebet4

Akiknek ezt az egész különleges lehetőséget köszönhetjük, az két amerikai üzletember, Michael Starr Reed és Alan Ezeir, akik 1999- ben alapítottak egy céget amerikában GDI vagy teljes néven Global Domains International Inc., amely domain nevek értékesítésével és tárhelyek szolgáltatásával foglalkozik.

Alapítók

A cég ma az USA-ban a Top500-ban van és azon belül is a Top50-ben. Hogy ez mit is jelent? Azt, hogy akik a Top500 vagy a Top50-ben vannak, gazdaságilag a leggyorsabban növekvő vállalatok közé tartoznak, ami természetesen nagyon nagy dolog! Szóval aki egy ilyen hullámot meglovagol, azt anyagilag nagy magasságokba röpítheti, mégpedig elég rövid idő alatt! A lehetőségek a bevételszerzésre gyakorlatilag szinte korlátlanok! A havi néhány száz dollártól egészen a néhány ezer vagy tízezer dollárig vagy még tovább is terjedhetnek! A GDI a kizárólagos regisztrátora a .WS (azaz a website) típusú domain neveknek! Ezért is egyedülálló ez a lehetőség! A GDI Magyarországra 2005 Februárjában érkezett.

A GDI 2002-ben a világ 500 legsikeresebb cégei közül a 37. helyet foglalta el, 2006 júniusában pedig a hónap network marketing cégének választották.

Inc 500

2004-ben kezdték el értékesíteni a terméküket MLM, azaz hálózatos (Multi Level Marketing) formában, így érdekeltté téve a vásárlókat (tagokat), hogy építsék a SAJÁT üzletüket, és bevételre tegyenek szert. (Mi is az a Hálózati Marketing? Kattints ide és tudj meg róla többet!)

A termék egy informatikai szolgáltatási csomag, amiben minden benne van ami szükséges bárkinek arra, hogy profi módon megjelenjen az interneten, akár magánszemély vagy vállalkozó! A csomag tartalma a teljesség igénye nélkül a következő:

- 1 db domain név, hozzá 100 MByte tárhely (pl. www.az-en-uzletem.ws vagy www.az-en-weblapom.ws) - 10 db -a saját domain-edhez tartozó- emailcím, hozzá emailcímenként 1 GB tárhely (pl. kiss.pista@az-en-uzletem.ws vagy ugyfelszolgalat@az-en-uzletem.ws) - FTP elérés - Weboldalkészítő program profi sablonokkal - WordPress tartalomkezelővel létrehozható további 5 weblap - Drupal tartalomkezelővel létrehozható további 5 weblap - Képgaléria, fórum létrehozásának lehetősége - Profi online iroda, ahol mindent kezelni lehet - Web-es email felület, levélíráshoz, küldéshez, szerkesztéshez stb.. - Több angol és sok más idegen nyelvű profi toborzó weblap (automata weblapok)

GDI member area

Plusz ráadásként: - több magyar nyelvű profi toborzó weblap (automata weblapok) – ezt csak a mi hálózatunkba tartozó tagok kaphatják meg kizárólag! - számtalan segédanyag angolul, magyarul Változtasd meg az életed most! Dönts és regisztrálj! De…

…előbb feltétlenül olvasd el ezt: Fontos információ! Kattints ide!

FeliratkozásKattints a gombra a 7 napos ingyenes GDI próbaidőszakod megkezdéséhez!

Magyar nyelvű segítséget a regisztrációhoz itt találsz: Kattints ide!

Ha segítséget szeretnél, mert nehéz önállóan dolgozni, jelentkezz miden kötelezettség nélkül iratkozz fel az ingyenes oktató anyagra, útmutató hírlevelekre!

 

Név:
Email:
Keresztnév:
Skype:

Skype elérhetőségem: garai.erzsebet4
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!